Basis Human Design reading 

BASIS HUMAN DESIGN READING (AUDIO)

een laagdrempelige kennismaking met je unieke blauwdruk

Ben je benieuwd naar een dieper inzicht in jezelf en hoe je het beste kunt navigeren door het leven volgens jouw unieke ontwerp?


Ik bied (tijdelijk) een persoonlijke audioreading aan van jouw Human Design-profiel, waarin ik jouw type, strategie, autoriteit en belangrijke punten bespreek die op dat moment van waarde kunnen zijn.

Deze audioreading dient als een kennismaking met je eigen essentie en kan je helpen dichter bij jezelf te komen. Door het verkennen van je Human Design-profiel, kun je waardevolle inzichten en hulpmiddelen ontvangen om meer in harmonie te leven met wie je werkelijk bent.

Het aanbod omvat een opname van ongeveer 20-30 minuten waarin ik alle relevante aspecten van jouw Human Design-profiel zal bespreken. Na het beluisteren van deze audio zul je wellicht nieuwe perspectieven ontdekken die je kunnen begeleiden op je pad naar zelfontdekking en persoonlijke groei.


Voor wie is een AUDIO READING

Voor de nieuwsgierige zielen die de eerste stappen willen zetten op weg naar hun essentie.


Deze ervaring is gecreƫerd voor de reizigers, de zoekers van waarheid en betekenis die verlangen naar inzicht en begeleiding op hun reis naar zelfkennis. Met deze audio-reading kun je de eerste bouwstenen van jouw unieke Human Design-experiment verkennen en omarmen.


Laat je meevoeren door de melodie van jouw blauwdruk, terwijl elk woord als een sleutel tot begrip en inzicht onthuld wordt. Ontdek de geheimen van jouw ontwerp, omarm de nuances van jouw type en laat de magie van zelfexploratie je leiden naar een dieper begrip van wie je echt bent.Investering in jezelf:  65 euro

Ik werk o.a. met:

Human Design

Ik volgde meerdere Human Design programma's sinds 2018 maar ik heb ook de cursussen doorlopen bij het officiĆ«le International HD Institute. 

Human Design heeft mij de inzichten en krachten gegeven die ik altijd al met mij meedroeg maar zelf niet aan kon komen. Zonder theater jezelf zijn en omarmen is het grootste geschenk dat je jezelf kan geven. Wie ben jij echt? Zonder alles? 

Dit is voor de overweldigde zielen die rust zoeken en terug naar de basis willen. 


Mindfulness


Rouwbegeleiding


Reiki

Gene Keys

Ik ben gecertifieerd Gene Key Gids sinds mei 2022.  De Gene Keys vormen een individuele blauwdruk die het Hologenetisch Profiel wordt genoemd.

Het hologenetisch Profiel zit boordevol energetische wijsheid die steeds diepere lagen van inzichten en persoonlijke transformatie mogelijk maken, de transformatie gaat van schaduw naar licht.


Het is een weg van persoonlijk ontwaken en zo ook bijdragen aan het groter geheel.

Gene Keys zijn genetische sleutels,  ze bestaan uit genetische archetypen. De 64 sleutels zijn via de I Ching en Human Design tot Mysticus Richard Rudd gekomen.

Door te contempleren leer je jezelf op een manier kennen die je open breekt.

De Gene Keys zijn niet voor de intellectuele hoofden, je moet het voelen en toelaten.  Het proces is trager maar alle reflecties gebeuren op celniveau.