Terug naar je ware natuur #herinner(h)aar

Ik weet dat je het anders wil, angst loslaten, leren omgaan met je emoties.  Staan voor wie je bent.


We breken de code van je hologenetische profiel

HOOFD UIT, HART AAN.


Wat

  Een uniek traject van 3 maanden, waarin we jouw profiel gaan ontdekken en transformeren.
  Deze reis zal je begeleiden bij het ontrafelen, deconditioneren en opbouwen van een stevig fundament voor lichaam, geest en bewustzijn.
  Ik ga je je begeleiden bij het loslaten van alles wat je niet langer dient, zodat je ruimte kunt maken voor nieuwe, positieve ervaringen en groei.

  Gedurende dit traject zul je merken dat je steeds meer in contact komt met je ware zelf en je diepste verlangens. Je zult leren om obstakels te overwinnen, je potentieel te omarmen en een leven te creëren dat in lijn is met je authentieke zelf.

  Je zal de gelegenheid hebben om diepgaande zelfreflectie en coaching te ervaren, die essentieel zijn voor persoonlijke groei en transformatie.

  Diepgaande zelfreflectie is een proces waarbij je bewust de tijd neemt om diep in jezelf te kijken en je gedachten, gevoelens en gedragingen te onderzoeken. Dit stelt je in staat om jezelf beter te begrijpen, je sterke punten en groeigebieden te identificeren, en bewustzijn te creëren rondom je patronen en overtuigingen. Door middel van gestructureerde reflectie-oefeningen en het stellen van krachtige vragen, zul je in staat zijn om je innerlijke wereld te verkennen en nieuwe inzichten te verkrijgen.
  nieuwe perspectieven en mogelijkheden te ontdekken.

  Het stelt je in staat om concrete stappen te zetten richting een meer vervuld en authentiek leven.

Hoe werkt het?

 • zes live 1-op-1 gesprekken die online (via zoom) plaatsvinden. 
 • Indien nodig coaching tussen onze gesprekken in. Telkens als je het even lastig hebt, heb je dus een sparringpartner en kun je weer verder. 
 • Een Human Design / Gene Key deepdive reading. Dit kan aan de start of op een later moment. 
 • Je krijgt oefeningen en opdrachten die bij jou passen.
 • Je werkt toe naar je doel(en) die ik je help te realiseren door je scherp gefocust en helder te houden, ook op de lastige momenten waarin je diep gaat. Ik laat je telkens in de spiegel kijken naar wat jij wilt én niet meer wilt.


Als je een 'ja' voelt...