Een luisterend oor, ik gids je door een bepaald vraagstuk in een bepaald moment van je leven.


Ben je vastgelopen, heb je geen overzicht en wil je snel enige houvast en helderheid? 

Ik ben hier om je te helpen met mijn unieke Momentum sessies.

Wat is een Momentum Sessie?

🎯 Snelle helderheid: Tijdens deze sessies zullen we ons richten op jouw specifieke probleem en werken aan het vinden van mogelijke steunpilaren, ik geloof wel niet in quick fix. Ik zal je helpen om helderheid te krijgen en je in staat stellen om vooruit te kijken.


💡 Begeleiding volgens jouw Human Design profiel, mijn creatieve en intuïtieve blik: met behulp van jouw unieke Human Design profiel zal ik je begeleiden om inzicht te krijgen in jouw sterke punten, uitdagingen en hoe je het beste kunt omgaan met obstakels. Dit zal je helpen om beter te begrijpen waarom je vastzit en hoe je verder kunt.


⚡️ Benut de energie van het moment: We zullen de energie van het huidige moment benutten om je te helpen bij het maken van beslissingen en het nemen van actie. Door te werken met de transit van het moment, zul je merken dat je meer in lijn bent met jezelf en dat je beter kunt omgaan met obstakels.


🔓 Doorbraak van verlamming en perfectionisme: We zoeken de belemmeringen die je tegenhouden. Of het nu gaat om angst voor fouten, perfectionisme of gewoon vastzitten in je eigen gedachten, ik zal je helpen om deze obstakels te overwinnen en vooruitgang te boeken.


Klaar om je 'Momentum' te vinden?

Wat krijg je?

🕒 Een sessie van 1 uur via zoom

▶️Een gepersonaliseerd plan om je vooruitgang te ondersteunen

▶️WhatsApp contact indien nodig tot 24u na de sessie  


Investering in jezelf:  99 euro

Ik werk o.a. met deze tools:

Human Design

Ik volgde meerdere Human Design programma's sinds 2018 maar ik heb ook de cursussen doorlopen bij het officiële International HD Institute. 

Human Design heeft mij de inzichten en krachten gegeven die ik altijd al met mij meedroeg maar zelf niet aan kon komen. Zonder theater jezelf zijn en omarmen is het grootste geschenk dat je jezelf kan geven. Wie ben jij echt? Zonder alles? 

Dit is voor de overweldigde zielen die rust zoeken en terug naar de basis willen. MindfulnessRouwbegeleidingReiki

Gene Keys

Ik ben gecertifieerd Gene Key Gids sinds mei 2022.  De Gene Keys vormen een individuele blauwdruk die het Hologenetisch Profiel wordt genoemd.

Het hologenetisch Profiel zit boordevol energetische wijsheid die steeds diepere lagen van inzichten en persoonlijke transformatie mogelijk maken, de transformatie gaat van schaduw naar licht.


Het is een weg van persoonlijk ontwaken en zo ook bijdragen aan het groter geheel.

Gene Keys zijn genetische sleutels,  ze bestaan uit genetische archetypen. De 64 sleutels zijn via de I Ching en Human Design tot Mysticus Richard Rudd gekomen.

Door te contempleren leer je jezelf op een manier kennen die je open breekt.

De Gene Keys zijn niet voor de intellectuele hoofden, je moet het voelen en toelaten.  Het proces is trager maar alle reflecties gebeuren op celniveau.